Nye bryster

Nye bryster

Overvejelser ved nye bryster
Man skal altid gør sig nogle overvejelser inden man vælger at lade sig operere af kosmetiske grunde. Hvis det er en brystforstørrende operation, skal man især overveje, hvem man gør dette for. For hvis man ikke gør det for sin egen skyld, bliver man sjældent glad for brysterne i længden. Derudover skal om også overveje om ens ønske for nye bryster opvejer risikoen for komplikationer, som der altid er ved operationer.

Hvorfor få nye bryster?
Der kan være mange grunde til at få nye bryster, og der er mange muligheder. Det kan være man er træt af små bryster, og derfor ønsker en brystforstørrende operation. Det kan også være man ønsker en brystløftning, hvis man synes de hænger lidt for meget. Det kan også være helbredsmæssige grunde til at få nye bryster. Måske har man for store bryster, så man døjer med rygproblemer, og derfor har brug for en brystreducerende operation. Mange kvinder vælger også at få en brystrekonstruktion, hvis de har været igennem et sygdomsforløb, hvor man har været nødt til at fjerne et eller begge bryster. Dette kunne fx være efter udredningen af brystkræft.

Nye bryster priser
Det offentlige giver tilskud til nye bryster, hvis det er af helbredsmæssige grunde såsom brystreducerende operationer, og ved brystrekonstruktion betaler det offentlige det hele. Hvis operationen er af kosmetiske grund skal man selv betale. Mange klinikker samarbejder med låneservices, så du kan få dine nye bryster på afbetaling