Brystforstørrelse med indsprøjtning af fedt

Brystforstørrelse med indsprøjtning af fedt

Mange kvinder verden over vælger af få en brystforstørrelse, og det er blevet mere og mere populært at vælge brystforstørrelse med fedt, vel at mærke brystforstørrelse med egen fedt. Der kan være mange grunde til at kvinder vælger at få forstørret deres bryster, men nogle er de helt essentielle er blandt andet slappe bryster, små bryster eller asymmetriske bryster.

Der er nogle helt klare fordele ved brystforstørrelse med eget fedt i forhold til brystforstørrelse med silikone. Man vil fx få meget naturlige bryster, samt at der ikke vil være nogle tydelige ar på brysterne efter operation. En anden fordel er, at fedtet man bruger, tages fra andre fedtdepoter på kroppen, og derved kommer man også af med uønskede fedtdepoter. Man skal dog være opmærksom på, at man nok skal i gennem den brystforstørrende operation med eget fedt flere gange, for at få det helt rigtige resultatet, og hvis man ønsker sig betydeligt større bryster er dette ikke løsningen. Brysterne bliver kun lidt forstørret med eget fedt, men til gengæld får de et rigtig flot løft.

Da man skal igennem indgrebet flere gange variere brystforstørrelser med eget fedt priser rigtig meget. Nogle skal kun have indgrebet en gang, andre skal have det tre gange. Det er også en lidt dyrere løsning end silikoneimplantater, da det både er fedtsugning og brystforstørrelse man skal igennem. Når det er sagt, så er denne metode til dem, der ønsker et naturligt look uden ar og ydereligere komplikationer.